GROENTEN.DK

Din lokale "online" Gårdbutik

Sådan bestiller du

Placering af en ordre på Groenten.dk sker via menu punktet "Gårdbutik". Her vil de varer som på nuværende tidspunkt er tilgængelige blive vist. 

Du vælger nu hvilke varer og antal via funktionerne i gårdbutikken. Efter du har fyldt din online kurv med friske grøntsager vælger du funktionen "Gå til kassen".


Du indtaser nu dine personlige data for at sikre at vi kan levere dine varer på det rigtige sted og at vi kan sende dig en ordre bekræftelse. 
I forbindelse med denne indtastning er det også muligt at indtaste en kommentar til ordren. Det kan være en bemærkning om vi må stille varerne hvis vi ikke træffer dig hjemme. 


Som det sidste vælges bestilling og den givne betalingsmetode. Det er muligt at betale via bankoverførsel, MEN det kræver at der ved overførsel vælges straksoverførsel (kan medføre et mindregebyr for køber). Det er derfor den klare anbefaling fra Groenten.dk at du vælger betaling med mobile pay. Ved mobile pay betaling er der indbetaling til MobilePay Box: box30977.

I begge tilfælde modtager du ved ordreafgivelsen en ordrebekræftelse på mail som indeholder et ordrenummer. Det er vigtigt at du oplyser det ordrenummer ved betaling, da det er vores mulighed for at matche betaling med ordre.

Det er således vigtig at være opmærksom på at man ikke har bestilt før end betaling med oplysning af det fremsendte ordrenummer har fundet sted.

Skulle der være spørgsmål til ovenstående bedes de rettes til info@groenten.dk


(C) 2020 groenten.dk
info@groenten.dk

Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk